Klimatec

Uw installateur

Sinds kleins af gewerkt te hebben in het familiebedrijf dat werd opgericht 1969, richt Peter zijn eigen bedrijf op met als doel het verschil te maken binnen de HVAC-wereld voor zijn klanten. Een nieuw, fris bedrijf is geboren, de vernieuwde elan laat zich nog elke dag voelen. Aan het roer staat Peter, bezield door zijn vak. Hij wordt hier liefdevol gesteund door zijn vrouw en 3 kinderen.
Klimatec richt zich op de toekomst van de verwarming, ventilatie, sanitair en koeling en is vooral een bedrijf dat er wil zijn voor iedereen.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

Warm hart, toekomst & kwaliteit

Klimatec richt zich op de toekomst van de verwarming, ventilatie, sanitair en koeling en is vooral een bedrijf dat er wil zijn voor iedereen. Peter stuurt de zaak aan met hart en ziel en gaat met de klant op weg naar een eigen, persoonlijk product op maat voor hun nieuw project en renovatie.   De vele mooie projecten in het verleden en tevreden klanten maken deel uit van een uitzonderlijk palmares waar Sabine & Peter terecht trots op zijn.

Vertrouwen

Voor de succesvolle afloop van uw project in de buurt en een goede dienst na verkoop kiest u voor Klimatec. Hun mensen scholen zich voortdurend bij en beschikken over alle nodige attesten voor de installatie en het onderhoud van ketels op mazout, gas, warmtepompen, zonneboilers ed.

Dienstverlening

Naast uw nieuwe & renovatieprojecten zorgt onze depannagedienst voor klanten dat zij geholpen worden en nooit in de kou hoeven te blijven staan. Aan onze balie kan u terecht voor afhalingen en wij staan steeds klaar voor een persoonlijk gesprek bij een tasje koffie of iets lekker fris na afspraak.

Installateur bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Sint-Martens-Latem en Deurle.